Добре й здорово варити: рецепти стародавньої української кухні/ Упоряд. І. М. Антоняк. - Львів: Видавничий дім “Панорама", 2006. - 328 с.: іл.
ISBN 966-8084-70-5
Це репринтне видання увібрало у себе матеріали двох кулінарних праць - “Добре й здорово варити: рецепти стародавньої української кухні” та “Українська практична кухня" авторства Ольги Франко-визнаної господині Галичини кін. XIX- поч. XX ст. Пропоновані рецепти легкі та прості у приготуванні, в них чітко зазначені міри продуктів та їхній розрахунок на більші прийняття. Тут представлено надзвичайно різноманітні приписи страв та варіанти їх приготування.
У книзі збережено авторську мову з попередніх видань, а для пояснення незрозумілих господиням термінів чи назв укладено глосарій-куховарський словничок.