Єресько Г. О., Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. Технологічне обладнання молочних виробництв. — Київ: Фірма«ІНКОС», Центр навчальної літератури, 2007. — 344 с.
ISBN 966-8347-41-2
В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання молочни виробництв. Подані як типові конструкції для молочних підприємств України, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ.
Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв», «Харчова технологія та інженерія», а також інженерно-технічних працівників молочних підприємств.