МАГАЗИН видаництва "КАМЕНЯР"
Субота 21 грудня 2024
Увага!!! Вартість видань вказаних у каталозі-магазині може бути змінено. При зміні вартості книжок, Вам буде повідомлено.
Якщо Ви замовляєте товар з позначкою "Немає в наявності" або кількість три і меньше то просимо Вас, перед замовленням, з нами зв'язатися,
для уточнення наявності книги, можливістю її додруку чи наявністю електронної версії e-book(тільки каменярівські видання), а також її актуальної вартості.  
ОФіЦІЙНА КОМУНІКАЦІЯ - email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Контактний телефон +38-050-315-08-45

на запити, чи на замовлення через сторінки соціальних мереж та месенжерів ми не відповідаємо!!! 
приймамо до оплати банківські картки VISA, Mastercard та картки «Національний кешбек» та інші.
visa mastercard

Рецепти та технологія приготування шашликів із різких видів м’яса (Код товару: K0000677)

Перегляди: 2788
Ціна: 35.00 грн.
плюс доставка
Немає в наявності
Кількість на складі: 0
Кількість:

Виробник: інші видавництва

Приліпко Т. М., Цвігун А.Т., Булатович О.М., Кадиш В.О. Рецепти та технологія приготування шашликів із різких видів м’яса: Практичний посібник. - Кам’янець-Подільський: ПП “Медобори-2006”, 2010. - 64 с.
У посібнику вміщено відомості про м’ясо як продукт харчування, харчову цінність різних сортів, наведена характеристика товарних якостей м’яса, яке м’ясо придатне для виготовлення шашликів. Коротко викладені основні принципи технологічних процесів виготовлення шашликів і наведена рецептура шашликів із різних видів м’ясної сировини.
Посібник розрахований на слухачів інституту післядипломної освіти та дорадництва, експертів-дорадників, дорадників, спеціалістів агроформувань, студентів спеціальностей ‘Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Ветеринарна медицина”, приватних підприємців та широкого загалу.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Кошик

Sum total:   0.00 грн.
Go to cart