Й. Й. Лучко, Б. 3. Парнета, Ю. М. Гащук. РЕКОМЕНДАЦІЇ з дослідження і посилення несучої здатності залізобетонних конструкцій при зведенні будівель і споруд та їх тривалої експлуатації. ISBN 978-966-607-622-8
 
Й. Й. Лучко, Б. 3. Парнета, Ю. М. Гащук. РЕКОМЕНДАЦІЇ з дослідження і посилення несучої здатності залізобетонних конструкцій при зведенні будівель і споруд та їх тривалої експлуатації.
ISBN 978-966-607-622-8
У рекомендаціях, розроблених професором кафедри будівельних конструкцій Львівського національного університету природокористування, доктором технічних наук Лучком Йосипом Йосиповичем та доцентом кафедри будівельного виробництва Національного університету «Львівська політехніка», кандидатом технічних наук Парнетою Богданом Зіновійовичем і аспірантом Львівського національного університету природокористування Гащуком Юрієм Миколайовичем, проаналізовано технічний стан конструкцій на основі натурних досліджень, характерних дефектів, деформацій та пошкоджень і їх посилення, зокрема, коротких консолей та вузлів спряження серії II С-04-2 будівлі УжДУ, жорсткості вузлів спряження плит покриття і парапетних панелей великопанельної 55 квартирної житлової будівлі у м.Ужгороді та залізобетонних плит покриття виробничих будівель тривалої експлуатації. Розглянуто конструкції і методи посилення та підвищення несучої здатності проблемних залізобетонних конструкцій, подано наукове обґрунтування та наведено конструкції посилення, методики і технологію відновлення несучої здатності таких конструкцій.
Розраховано на науковців та інженерно-технічних працівників, проектувальників. Можуть бути корисними для аспірантів та студентів-магістрів ВНЗ будівельних спеціальностей.
Замовити книгу в нашому Магазині