До Уваги працівників видавництв!

Пропонуємо спеціалізовані видання:

 

partyko 

Партико 3. В. Словник видавничих термінів / 3. В. Партико. — Запоріжжя : КПУ, 2013. —68 с.

Словник містить понад вісім сотень термінів сучасної видавничої справи та редагування. В означеннях термінів враховано цифрові технології виробництва.
Призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями “Видавнича справа та редагування”, “Журналістика”, “Реклама та зв’язки з громадськістю”. Буде корисний видавцям-практикам.

 

 partyko2

Партико 3. В. Загальне редагування: нормативні основи : навч. посібник. — 2-ге вид., перероб. і доп. — Львів : ВФ “Афіша”, 2011. — 640 с., табл. 33, рис. 53, додатків 27.

ISBN 978-966-325-155-4

Описано історію виникнення, об’єкт, предмет, мету, завдання, методологію, галузі, аспекти редагування, а також основні методи контролю й виправлення помилок. Подано інформаційні, соціальні, композиційні, рубрикаційні, логічні, лінгвістичні, психолінгвістичні, видавничі й поліграфічні норми редагування.
Призначений для студентів вищих і середніх професійних закладів освіти, що навчаються за спеціальностями “Видавнича справа та редагування”, “Журналістика”, “Реклама та зв’язки з громадськістю”. Редактори-практики можуть використовувати як довідкове видання.

  Замовити книгу

 partyko3

Партико 3. В. Основи видавничої справи [Текст]: навч. посібник. —Львів: ВФ „Афіша”, 2014. — 304 с., табл. 23, рис. 64, додатків 16.

ISBN 978-966-325-194-3

Описано складові теорії видавничої справи, роль книги й періодики в житті суспільства, типометрію, будову оригіналів та видавничої продукції, її типологію. Подано детальний опис видавничої діяльністі. Розглянута організація ви давничої справи у світі та в Україні, описано основні нормативні документи видавничої справи, основи її комп’ютеризації.

Призначений для студентів вищих навчальних і середніх професійних закладів освіти, що навчаються за спеціальностями „Видавнича справа та редагування”, „Журналістика”, „Реклама та зв’язки з громадськістю”. Видавці-практики можуть використовувати посібник як довідкове видання.