КАМЕНЯРІВСЬКІ ЗУСТРІЧІ
Проєкт «Книга в обороні України»

7 грудня 2022 р., о 12.00,
видавництво «Каменяр» запрошує на творчу зустріч
із своїми Авторами в міській бібліотеці м. Комарно
(вул. Січових стрільців, 40).
Подія відбудеться з нагоди презентації нових книжок
КАМЕНЯРІВСЬКІ ЗУСТРІЧІ Проєкт «Книга в обороні України»

Синьоокий Володимир. Нарід: Репортаж тривалістю в століття [Текст] / Володимир Синьоокий; худож. оформл. Софії Тимофеєвої. - Львів: Каменяр, 2022. - 478 с. ISBN 978-966-607-619-8 Сорока Лідія. Ненавиджу жінок, або Поствоєнний синдром: Роман: [текст] / Лідія Сорока. - Львів: Каменяр, 2022. - 475 с. ISBN 978-966-607-625-7 
Синьоокий Володимир. Нарід: Репортаж тривалістю в століття [Текст] / Володимир Синьоокий; худож. оформл. Софії Тимофеєвої. - Львів: Каменяр, 2022. - 478 с.
ISBN 978-966-607-619-8
  
Замовити книгу в нашому Магазині  
Сорока Лідія. Ненавиджу жінок, або Поствоєнний синдром: Роман: [текст] / Лідія Сорока. - Львів: Каменяр, 2022. - 475 с.
ISBN 978-966-607-625-7

Замовити книгу в нашому Магазині
В основі дебютного роману сучасного українського автора із Львівщини – професійного журналіста – вражаючий історичний матеріал, зібраний за тривалий час творчої діяльності. Художньо переосмислений він творить панорамне словесне полотно, яке охоплює події з 1914 по 2022 рік на заході та сході України, а частково й у Канаді. У ньому майстерно відображено ментальні особливості мешканців різних регіонів у конкретних історичних обставинах.
Головний герой твору, пройшовши через складні життєві випробовування, гине у сторічному віці від кулі ворожого, москальського, снайпера на Донбасі. Перед загибеллю, він передає правнукові отриманий від свого прадіда дар характерника. Хлопчик уперше ним скористався вранці 24 лютого 2022 року, коли російські агресори вдерлися в Україну. Цей твір – рішуче заперечення облудливого твердження московсько-нацистської пропаганди про так званий один народ.
Головна героїня нового роману сучасної української письменниці із Луганщини – молода талановита журналістка Ліза. Отримавши нове редакційне завдання підготувати для газети репортаж із відкриття пам’ятника воїнам-афганцям, вона і не передбачала, що зовсім скоро на неї зваляться події, які кардинально вплинуть на її подальше життя. Авторка вибудовує сюжет свого роману на витончених психологічних нюансах, у результаті чого творить своєрідний гімн дружбі, любові, честі, відповідальності як за мовлене слово, так і за дії, які воно спричиняє. Поряд із досконалим володінням словом, письменниця водночас ще є і народною майстринею-вишивальницею, а за професією – суддя, отож, поєднуючи всі свої вміння, вона відтворює на сторінках роману життєві колізії, які, мабуть, нікого не залишать байдужим.
 У ЗУСТРІЧІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ АВТОРИ.
Видавництво представить книжкові новинки за 2022 р.,
а також запропонує придбати як названі, так і інші видання
ЗАПРОШУЄМО ВСІХ, ЗАЛЮБЛЕНИХ У РІДНЕ СЛОВО
Вхід вільний