ЗАПРОШУЄМО ВАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО УРОЧИСТОСТІ
З НАГОДИ ВИДАННЯ ДУЖЕ ВАЖЛИВОЇ
КНИГИ ПРО ТРАГЕДІЮ ВІЙНИ В УКРАЇНІ:

У КРАЇНІ КРОВІ ТА СОНЯШНИКІВ

Подія  відбуватиметься у готелі «Супутник»,  м. Львів, у суботу,
(вулиця Княгині Ольги, 116, Львів, Львівська область)
https://fb.me/e/9clweR7zZ 

8  червня 2024 р.    Початок  о  12:30.

Їжа та напої включені.

Приходьте та познайомтеся з нашою Книжкою, її авторами, її видавцем – Дмитром Сапігою, директором видавництва «Каменяр» у Львові. Не сумніваємось, що надовго у Вашій пам’яті залишаться прекрасні  враження від зустрічі з творцями книжки – письменниками, лікарями, волонтерами та упорядником видання Крейгом Леслі, американцем та патріотом України.  Усі вони подарують свої автографи  на титульній сторінці книги та поділяться своїм досвідом виживання в сучасних українських реаліях.

ЦЯ КНИГА НЕ  ДЛЯ ПРОДАЖУ

Ми в такий спосіб хочемо заохотити людей жертвувати на наш рахунок  у Монобанку для реалізації двох конкретних проєктів: 1) на виробництво дронів та 2) на покупку автобуса на  25 місць для транспортування військових уздовж лінії фронту. Всі, хто брав участь у  творенні цієї книги, відмовилися від будь-якої фінансової компенсації та всі погодилися, що будь-які зароблені кошти будуть скеровуватися на допомогу  ЗСУ. 

Від імені  творців  книги  її упорядник Крейг Леслі, також відомий як Боббі Мандейн, став партнером з «IQRobotics», котрий забезпечує програму з виробництва дронів і сам виробляє дрони для ЗСУ. І як тільки автобус буде придбаний, пожертвування будуть повністю використовуватись на дронову програму. Менеджер проєкту та технічний геній  з «IQR» буде також присутній на зустрічі та розкаже про їхню програму.

Університет Ренна, місто Ренн, Франція, також  випустить  цю книгу у вересні поточного року, і кошти від цієї публікації будуть конкретно використані на проєкти з гуманітарної допомоги в Україні, наприклад, на сирітський дім у Запоріжжі, на вдовиць війни, на проєкти, пов’язані зі службою Медичної та Психологічної Допомоги у Львові.  

Ми з великою радістю чекаємо на Вас у суботу, 8 червня, у готелі «Супутник». Одна із героїнь книжки – Катерина Сухомлинова,  відома у Європі як «Обличчя Маріуполя»,  чия історія є яскравою складовою книги, з’явиться перед нами на урочистості через портал Zoom.  Вона аргументовано і сильно звинувачує Росію у її злочинному геноциді проти українського народу. Інші гості так само з’являться  через портал Zoom і будуть розповідати про їхній внесок в українську боротьбу проти московської орди.  Сподіваємося, що Ви приєднаєтеся до нас.

Нам приємно повідомити, що кожний, хто зробить внесок до нашої програми допомоги для перемоги в війні, отримає у подарунок книгу, підписану її авторами. Ми просимо тих хто може це собі дозволити, мінімально пожертвувати 500 гривень. Для тих, хто може це собі дозволити. Для тих, хто цього зробити  не може, радо приймемо  будь-яку посильну  суму. Для пенсіонерів щодо пожертвувань немає ніяких вимог і вони отримають книгу незалежно від суми  пожертвування. Кожний, хто захоче, отримає один примірник. 


    У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін.  У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін.
У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін. [текст] / Крейг Р. Леслі, д. п., та автори есеїв і віршів. У країні крові та соняшників : Трагедія війни. – Львів: Каменяр, 2024. – 106 с.: іл.

ISBN 978-966-607-692-5

Пропоноване читачеві видання унікальне не тільки своїм змістом, а й історією створення. Його упорядникові – громадянину США, який оселився у цей складний – воєнний – час в Україні, Крейгу Р. Леслі – на життєвій дорозі зустрілися неймовірні, як він вважає, люди – лікарі, волонтери, письменники... Кожен з них має особливу історію, яка, бувало, межувала із повним відчаєм, а то і смертю, але попри все всі вони проявили величезну людяність, аби, незважаючи на власні переживання, а то і горе, допомогти іншим, інколи рятуючи їх від крайньої межі. Їх героїзм, розуміння свого високого призначення, готовність завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує, покорили його, – і в нього виник задум розповісти про них, задум створити книжку, яка б своєю сутністю перекликалася би із засадами американської громадської організації «Слава Україні» (К. Леслі представляє її в Україні).
Книжка містить оригінальні розповіді героїчних українців про пережите в час російсько-української війни, що смерчем увірвалася в життя їх мирної країни. Обрамлені емоційними вступним словом і післясловом упорядника – американця і водночас великого патріота України, ці розповіді сприймаються в сукупності величним гімном стійкості та мужності народу України.