Видавництво "КАМЕНЯР" випустило нову книгу:
У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін. 
У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін.  У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін.  У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін.  У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін.
У країні крові та соняшників: Трагедія війни: Леслі Крейг Р. та ін. [текст] / Крейг Р. Леслі, д. п., та автори есеїв і віршів. У країні крові та соняшників : Трагедія війни. – Львів: Каменяр, 2024. – 106 с.: іл.
ISBN 978-966-607-692-5
Пропоноване читачеві видання унікальне не тільки своїм змістом, а й історією створення. Його упорядникові – громадянину США, який оселився у цей складний – воєнний – час в Україні, Крейгу Р. Леслі – на життєвій дорозі зустрілися неймовірні, як він вважає, люди – лікарі, волонтери, письменники... Кожен з них має особливу історію, яка, бувало, межувала із повним відчаєм, а то і смертю, але попри все всі вони проявили величезну людяність, аби, незважаючи на власні переживання, а то і горе, допомогти іншим, інколи рятуючи їх від крайньої межі. Їх героїзм, розуміння свого високого призначення, готовність завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує, покорили його, – і в нього виник задум розповісти про них, задум створити книжку, яка б своєю сутністю перекликалася би із засадами американської громадської організації «Слава Україні» (К. Леслі представляє її в Україні).
Книжка містить оригінальні розповіді героїчних українців про пережите в час російсько-української війни, що смерчем увірвалася в життя їх мирної країни. Обрамлені емоційними вступним словом і післясловом упорядника – американця і водночас великого патріота України, ці розповіді сприймаються в сукупності величним гімном стійкості та мужності народу України.

 



Замовити книгу в нашому Магазині