МАГАЗИН видаництва "КАМЕНЯР"
Субота 19 квітня 2025
Увага!!! Вартість видань вказаних у каталозі-магазині може бути змінено. При зміні вартості книжок, Вам буде повідомлено.
Якщо Ви замовляєте товар з позначкою "Немає в наявності" або кількість три і меньше то просимо Вас, перед замовленням, з нами зв'язатися,
для уточнення наявності книги, можливістю її додруку чи наявністю електронної версії e-book(тільки каменярівські видання), а також її актуальної вартості.  
ОФіЦІЙНА КОМУНІКАЦІЯ - email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Контактний телефон +38-050-315-08-45

на запити, чи на замовлення через сторінки соціальних мереж та месенджерів ми не відповідаємо!!! 
приймамо до оплати банківські картки VISA, Mastercard та картки «Національний кешбек» та інші.
visa mastercard

Виробництво молока на малій фермі (Код товару: )

Перегляди: 179
Виробництво молока на малій фермі Виробництво молока на малій фермі
Ціна: 30.00 грн.
плюс до вартості замовленного - обробка замовлення (від 10 до 40 грн.) та Доставка за тарифами перевізника
Кількість на складі: 1
Кількість:

Виробник: інші видавництва
Виробництво молока на малій фермі: Практичний посібник / А.Т. Цвігун, М.Г. Повозніков, С.М. Блюсюк, В.С. Кушнір, В.Г. Кураш, Н.В. Кравець, B. І. Бучковська, Ю.М. Євстафієва, В.Є. Харкавлюк, П.М. Васильчук, В.П. Саєнко, C. В. Єрмаков; за ред. А.Т. Цвігуна, В.Б. Кирилюка. 2-ге видання, виправлене і доповнене. - Кам'янець-Подільський, 2008. - 256 с.
ISBN 978-966-1638-14-2
Посібник підготовлений науково-педагогічними працівниками Подільського державного аграрно-технічного університету, головного управління агропромислового розвитку за підтримки Хмельницької обласної державної адміністрації.
У посібнику описан» технологію виробництва молока на малій фермі згідно вимог Європейського Союзу. Окремі розділи присвячені годівлі та утриманню корів, одержанню, зберіганню та переробці молока, ідентифікації худоби тощо. Наведено витяг із правил виробництва сертифікованої органічної продукції тваринництва, що дуже важливо для безпеки харчування людей.
Посібник розрахований на слухачів системи післядипломної освіти та дорад-ництва, експертів-дорадників, дорадників, спеціалістів агроформувань, студентів спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Ветеринарна медицина», власників невеликих молочних ферм тощо.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Кошик

Sum total:   0.00 грн.
Go to cart